Bonsenkitchen Vákuumos élelmiszerlezáró gép Sous Vide száraz és nedves ételek főzéséhez, bónusz vákuumzacskókkal és tekercsekkel, VS3000 (inox)
Új termék gyári csomagolásban.Csomagolás sérült, bontott dobozos termék.
A termék sértetlen.
Német,Angol,Francia,Spanyol,Olasz nyelvű leírással!
Fordított szöveg:
Bonsenkitchen élelmiszer-vákumfoliázó gép, megvédi az élelmiszereket a kiszáradástól, a fagyasztó égésétől, a Sous Vide száraz/nedves húshoz vagy nedves élelmiszerekhez, könnyen használható Professzionális vákumfoliázó gép : A Bonsenkitchen vákumozó rendszer kezdőtáskákkal nagyszerű megoldás az élelmiszerek hosszabb frissen tartására. A Bonsenkitchen vákumozóval akár 8-szor tovább frissen tartható az élelmiszer a hagyományos tárolási módokhoz képest. 4 Állítható mód: Száraz/Nedves/Külső VAC/VAC. A Bonsenkitchen vákumozó rendszer praktikus. A gondos tervezést követően 4 választható mód áll rendelkezésre, amelyek a legjobb tartósító hatást biztosítják ételei számára a különböző ételtípusoknak megfelelően. Külső vákuum: A külső vákuumfunkciók felszívhatják a levegőt, távol tartják őket a nedvességtől és helyet takarítanak meg. Frissen tartó tégely és friss doboz esetén csökkentse az élelmiszerek oxidációjának sebességét. Széleskörű felhasználási terület: Élelmiszertárolás: megőrzi friss gyümölcsök, diófélék, húsok, tenger gyümölcsei, édességek, sütemények, burgonya chipsek és zöldségek ízét és hidratáltságát. Áruk tárolása: értékeit zárva tarthatja, hogy ne érje el a levegőt, csökkentse az oxidációt, megakadályozza a nedvességet és megőrizze eredeti megjelenését. például fényképek, levelek, ékszerek, régiségek stb.